logo
photo
068 523-99-42, 068 523-99-45
ЦІЛОДОБОВО


Директор - Рибачок Роман Ігорович - тел. (0362) 63-67-73, E-mail: skpo_rs@i.ua

Прийом громадян: четвер 9.00 год по 11.00 год

Головний інженер тел. (0362) 63-67-73, E-mail: skpo_rs@i.ua

Прийом громадян: середа 15.00 год по 17.00 год

Головний бухгалтер- Бугасова Лариса Сергіївна - тел. (0362) 62-93-45, E-mail: skpo_rs@i.ua